Despre Noi


Color Art Srl, este o firma particulara infiintata in anul 2004 si functioneaza in orasul Tecuci, judetul Galati, cu comenzi insa din toata tara.
Activitatea noastra este orientata, in prezent, spre realizarea vitraliului traditional in care se combina nobletea plumbului cu stralucirea sticlei fatetate sau misterul si magia luminii filtrate prin sticla colorata.

Solutiile vitrate pe care le concepem poarta nu doar amprenta autenticitatii si unicitatii, ci si durabilitatea tehnicii clasice de executare a vitraliului. Stransa legatura între functional si estetica ornamentatiei, conjugarea culorii cu forma decorativa pun in evidenta o lume a sticlei, de un rafinament propriu.

Cine concepe aceste vitralii? Danut Damache – fost militar, licentiat in economie dar indragostit si atasat profound de aceasta arta a sticlei plate este elementul cheie care face ca ideile si modelele sa devina realitate.
Impreuna cu o echipa dinamica si experimentata am reusit sa realizam vitralii destinate spatiului interior sau exterior, plafoane si in curand ne indreptam atentia si spre sticla fuzionata.

Proiectele noastre sunt destinate deopotriva caselor, vilelor, apartamentelor, institutiilor publice, barurilor, restaurantelor, birourilor, etc., oriunde se simte nevoia de a infrumuseta: usi pentru living sau dormitor, bucatarie, baie, holuri, luminatoare, balcoane, balustrazi, plafoane, elemente de mobilier, etc.

Toate vitraliile executate de noi sunt realizate manual prin tehnici clasice, ceea ce presupune o munca migaloasa si un volum mare de manopera. Probabil ati vazut ca exista si ateliere care isi numesc produsele vitralii, insa sunt facute din geamuri dintr-o singura bucata pe care se aplica diferite culori sau folii de plastic. Acestea nu se vor ridica niciodata la valoarea unui vitraliu.

Costul unei comezi de vitraliu depinde de dimensiunea lucrarii, complexitatea modelului, calitatea si felul sticlei, patinarea plumbului, alte detalii ornamentale.
Pentru detalii despre serviciile oferite si preturi, termene de realizare si livrare etc precum si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.

Echipa ColorArt
Echipa ColorArt